Praktijkinfo


03 825 26 00 
Doornstraat 11, 2610 Wilrijk 
tandartsenpraktijk gevel

Onze visie

Een gezonde en mooie glimlach uw hele leven lang is onze visie op tandheelkunde en onze missie voor u. Door een persoonlijke benadering en ontspannen en prettig contact in een mooie omgeving willen wij van uw bezoek aan de tandarts een aangename ervaring maken. Zodat u zich bij ons op uw gemak voelt. 

Regelmatige controles en een goede mondhygiëne staan centraal in het sterk en gezond houden van het gebit. Zowel kinderen als volwassenen helpen wij hier graag bij. Wanneer een behandeling nodig is, bieden wij een waaier aan mogelijkheden uit de moderne, hedendaagse tandheelkunde, aangepast aan uw wensen en noden. Een mooie glimlach is ook belangrijk in het sociale en professionele leven. Hebt u vragen over de esthetiek, stand, vorm of kleur van uw tanden, kunt u bij ons terecht. Met oog voor detail zoeken we naar de beste oplossing. Over onze behandelingen leest u meer op deze pagina.
tandartsenpraktijk gevel

Afspraak maken

Bij Tandartsenpraktijk K-dent werken we alleen op afspraak. Afspraken maken kan gemakkelijk online via de link op onze website of telefonisch. Afspraken voor orthodontie kunnen enkel telefonisch (niet online) gemaakt worden. U krijgt dan een plaats op de wachtlijst en wordt gecontacteerd zodra er een plek vrijkomt. 
 

Afspraak wijzigen / annuleren

Wij herinneren u op voorhand via sms aan uw afspraak. Indien u dat wenst, sturen wij u ook een herinneringsmail. Als u een afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u vriendelijk om deze 24u op voorhand te wijzigen of te annuleren. Bij het niet nakomen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.
tandartsenpraktijk gevel

Uw eerste bezoek

Uw zorgvraag staat steeds centraal. Indien mogelijk proberen wij die meteen aan te pakken. Verder kijken we uw algehele gebitstoestand na en maken zo nodig een behandelvoorstel en een stapsgewijs plan op.
  • Identiteitskaart meenemen:bij binnenkomst dient u zich in te schrijven.
  • Wij zijn verplicht te informeren naar uw gezondheidssituatie voor we aan een behandeling kunnen beginnen. U krijgt een korte vragenlijst: deze kunt u ook eventueel downloaden en meebrengen.
We verzoeken u daarom vriendelijk bij uw eerste bezoek iets eerder te komen.
tandartsenpraktijk consultatieruimte

Tarieven en betaling

Om kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg aan te kunnen bieden, is het niet mogelijk de conventietarieven van de ziekenfondsen te hanteren. Onze tandartsen werken niet-geconventioneerd, maar wel volgens eerlijke tarieven. Heeft u vaak tandheelkundige zorg nodig? Dit hoeft voor niemand een drempel te zijn. Met een aanvullende tandheelkundige verzekering worden behandelingen tot wel 100% terugbetaald. Spreek uw tandarts of uw ziekenfonds aan voor meer informatie.

Betalen doet u bij ons het liefst met bancontact. 
Indien nodig accepteren wij ook contante betaling. Wij aanvaarden geen creditkaarten of overschrijvingen.

tandartsenpraktijk consultatieruimte

Urgentie en pijnklachten

Ook voor spoed en pijnklachten kunt u bij ons terecht. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te helpen. Wij streven echter pijnklachten tot een minimum te herleiden door reguliere mondcontroles en een goede mondhygiëne. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

Hebt u een urgentie tijdens het weekend of op een feestdag? 
Dan kunt u de tandarts van wacht contacteren via www.tandarts.be/wachtdienst of op het nummer 0903 39969.

Welkom bij Tandartsenpraktijk K-dent

Contactinfo

Doornstraat 11
2610 Antwerpen-Wilrijk

03 825 26 00

Openingsuren

Maandag

9:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Dinsdag

9:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Woensdag

9:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Donderdag

9:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Vrijdag

9:00 - 12:30

13:30 - 17:00


Telefonisch bereikbaar
Elke dag tijdens de openingsuren, behalve op vrijdag.
Copyright © K-dent